miercuri, 16 februarie 2011

Cum faci sa vizionezi posturi tv online?

In primul rand ca sa poti viziona posturi TV online trebuie sa instalezi un plugin, numit SopCast, acesta avand si varianta free, se poate descarca de aici si va aparea in felul urmator:
 Descarcarea se va face dand click (stanga) pe Mirror 2, cel selectat in celrculetul rosu, se poate descarca si de pe Mirror 1, dar va instala si un toolbar de la BrotherSoft, si va aparea urmatoarea fereastra:
Se da click pe download si ne va aparea fereastra de Run file. Aici avem 2 optiune sa salvam fisierul undeva pe hdd-ul nostru si apoi sa-l instalam sau mai avem o optiune, si anume, de a da click pe Run si a rula in mod direct instalarea pluginului.
Apoi va aparea o fereastra in care ii dam Accept, urmatoarea fereastra debifam Download and install UseNext - Recommanded (este un trial de 14 zile), apoi Next - se downloadeaza, apoi Exit si avem pluginul downloadat pe desktop. Se da click dreapta pe fisierul de pe desktop numit SopCast si apoi click pe Extract Here, ca in imaginea de mai jos.
Se va da double click pe SetupSopcast (cel in cercul negru), va aparea o fereastra in care ne intreaba limba pe care vrem sa o folosim, ii dam Ok, apoi Next, I Agree, Next, urmeaza instalarea si Finish. Va aparea urmatoarele fereastre:
Se va da click pe in fiecare fereastra care va aparea in locurile unde am marcat cu un cerc rosu. 
Si cu asta am terminat instalarea pluginului SopCast.

Urmatorul pas este sa deschidem Internet Explorer (pentru ca vizionarea TV online este optmizata in special pentru Internet Explorer) si vom intra pe un site de vizionare TV online. Cautarea se poate face pe Google sau pe unul din siteurile de aici sau aici (prin aceste recomandari de siteuri de vizionare online nu vreau sa fac vreo reclama vreunui site - sunt siteurile prin care eu vizionez posturi TV din Romania online).

                                                                     Va urez vizionare placuta! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu